NIEPUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA „Otwarte okno” w Tychach

z Oddziałami Integracyjnymi i Specjalnymi

19.09.2022 PONIEDZIAŁEK


OBIAD: Krupnik (wywar na mięsie wołowo-drobiowym, włoszczyzna)
Ziemniaki, pulpet wp. w sosie koperkowym, surówka z białej kapusty z marchewką, kompot owocowy
PODWIECZOREK: Kanapki z pasztetem, pomidorami i ogórkiem

ALERGENY: 1,3,7

20.09.2022 WTOREK

OBIAD: Barszcz biały (wywar na mięsie wołowo-drobiowym, włoszczyzna, ziemniaki)
Spaghetti Bolognese, kompot owocowy
PODWIECZOREK: Babka ze śliwkami
ALERGENY: 1,3,7

 

 

 

 

 

21.09.2022 ŚRODA

OBIAD: Grochówka (wywar na mięsie wołowo-drobiowym, włoszczyzna, ziemniaki, groch)
Naleśniki z dżemem, kompot owocowy
PODWIECZOREK: Kanpki z pastą mięsną, pomidorem i ogórkiem

ALERGENY: 1,3,7

22.09.2022 CZWARTEK

OBIAD: Pieczarkowa (wywar na mięsie wołowo-drobiowym, włoszczyzna)
Kasza, strogonow drobiowy, surówka, kompot owocowy
PODWIECZOREK: Owoce

ALERGENY: 1,3,7

23.08.2022 PIĄTEK

OBIAD: Ryżowa (wywar na mięsie wołowo-drobiowym, włoszczyzna)
Ziemniaki, kotlet rybny, surówka, kompot owocowy
PODWIECZOREK: Kanapki z sałatą zieloną, rzodkiew, pomidor

ALERGENY: 1,3,7

 

1. Zboża, 2. Skorupiaki, 3. Jaja, 4. Ryby, 5. Orzeszki ziemne, 6. Soja, 7. Mleko, 8. Orzechy, 9. Seler, 10. Gorczyca, 11. Nasiona sezamu, 12. dwutlenek siarki, 13. Łubin, 14. Mieczaki

W DIECIE BEZGLUTENOWEJ STOSOWANE SĄ PRODUKTY NIEZWIERAJĄCE GLUTENU